Terug naar Your Team Event Skybox Out of the Box CityPolis
Menu

Een teambuilding vinden die écht iedereen leuk vindt, is niet eenvoudig. 

De kunst is om iedereen aan bod te laten komen in een ongedwongen sfeer.

Wij ontwikkelden onze teambuildings met persoonlijkheidstheorieën in het achterhoofd en voegden er een grote fun-factor aan toe, verder verrijkt met de nieuwste technologieën en hier en daar een special effect.

Wij garanderen dat het voor iedereen leuk wordt!

 

We beschikken op onze unieke locatie over zes escape rooms.

Achter elk van onze gekleurde deurtjes schuilt een kamer met een heel eigen verhaal.

Vanaf dat de deur opengaat, word je ondergedompeld in een nieuwe wereld.

Je komt terecht in een groot spel zonder instructies. Alles draait om alert zijn, samenwerken, overleggen en analytisch denken.

De escape games zijn uniek en professioneel opgevat, en zitten vol snufjes,  licht- en geluidseffecten en onverwachte wendingen. Het wordt een uur van verrassingen en adrenaline.

 

Onze Orange Box: 

Je maakt deel uit van een bende drugssmokkelaars in de Antwerpse haven. Midden in de nacht, tussen de containers op een verlaten terminal, is het jullie taak de smokkelwaar te vinden en te verschepen naar je bestemmeling aan de andere kant van de wereld. Lukt het je om je opdracht binnen de tijd te voltooien, zonder betrapt te worden?

Na uw escape room genieten van een hapje en een drankje? Dit kan zeer zeker in onze Skybox Lounge. Geniet van een heerlijk glaasje van ons waanzinnig uitzicht op Antwerpen.  

 

Icoonclock

Wanneer worden we verwacht Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartiertje voor aanvang van uw team event aanwezig te zijn. Van deze tijd maken we gebruik om iedereen te ontvangen & iedereen voor te bereiden op het spel. Hou er zeker rekening mee dat we ons in het hartje van Antwerpen bevinden!

Icoonmultperson

Help, we zijn met een grote groep! Onze escape rooms zijn geschikt tot een maximum van zes personen. We beschikken over zes boxen waardoor er simultaan 36 spelers per speluur van start kunnen gaan! Citypolis, onze andere team building event, is een spel dat vanaf 12 tot 40 personen gespeeld kan worden. Door de combinatie van deze twee kunnen we met gemak hele grote groepen aan!

Icoonkeyhole

In welke taal is het spel? Het spel is volledig taal onafhankelijk. Indien er toch uitleg nodis is bij een spel is deze zowel in het Nederlands, Frans als Engels terug te vinden.

Icoonclock

Hoe lang duurt een spel? Het doel van een escape room is om binnen een uur te ontsnappen. Na een uur wordt het spel dan ook stopgezet. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor nabespreking. Voor Citypolis moet u op 90 minuten rekenen

Icoonpower

Zijn er fysieke opdrachten? Omdat we toegankelijk willen zijn voor iedereen, draait bij onze spellen alles rond het oplossen van puzzels en raadsels. Er zijn mogelijk enkele opdrachten waarbij je even moet klimmen of een ladder moet gebruiken maar daar blijft het bij.

Icoonmultperson

Speelt leeftijd een rol? Uit eerdere ervaringen met groepen met kinderen kunnen we volgende richtlijnen meegeven: Kinderen jonger dan 12 jaar spelen best mee met een groep waarvan de meerderheid meerderjarig is. Kinderen tussen 12 en 15 jaar worden bij voorkeur begeleid door minstens twee volwassene. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen spel perfect autonoom spelen. Voor Citypolis bespreken we dit graag apart, u kan ons altijd een mailtje sturen hierover!

Icoonperson

Dresscode? Er zijn geen specifieke kleding voorschriften, enkel geven we graag mee dat schoenen met een platte zool net iets makkelijker zijn dan hakken!

Icoonparking

Locatie? Met de auto: Laat de naam Frankrijklei je niet afschrikken, we bevinden ons niet in de zone waar er op dit moment wegenwerken plaatsvinden. We zijn dus zeer goed bereikbaar! We zijn vlot te bereiken via de zuidkant van de Leien en via de Plantin Moretuslei indien je uit het Noorden/Oosten komt. Met het openbaar vervoer: Indien u met de tram of bus komt bevinden wij ons aan de halte NATIONALE BANK. Dit met tram 4, 7, 12 & 24 of bus 1, 13, 290 & 500) Parkeren in Antwerpen? Wij raden INDIGO PARKING NATIONALE BANK aan. Dit is een ruime parking. Deze parking bevindt zich op enkele stappen van ons gebouw.

Nu boeken

Spanning, adrenaline en fun

Big Moose - Frankrijklei 119 bus 6 - 2000 Antwerpen - BE 0506 803 224 - booking@yourteamevent.be - Tel 03/3695888