Terug naar Your Team Event Skybox Out of the Box CityPolis
Menu

Citypolis? Wat is dat!?

 

Fun, actie & tactiek in één groot indoor spel, speciaal gemaakt voor groepen tot wel 40 personen!

Dit alles in hartje Antwerpen!

 

Beeld je in:

Een ruimte van meer dan 300 m2 werd omgetoverd tot een volledige stad, die CITYPOLIS gedoopt werd. Alle deelnemers worden onderverdeeld in teams die het tegen elkaar zullen opnemen. Vervolgens worden jullie gedropt in een levensgroot gezelschapsspel. Jullie doel? De stad  doorkruisen en verschillende opdrachten tot een goed einde brengen om punten te sprokkelen.

De opdrachten zijn allemaal verschillend en kunnen door een ieder gespeeld worden : oud of jong, flexibel of stijf, doe-ers of denkers.  Actie & strategie: om elke opdracht tot een goed einde te brengen moet elk team écht samenwerken.

Wees alert, werk goed samen en anticipeer op de acties van de andere teams. Zij verklappen soms dingen zonder het zelf te weten…

Het feit dat alle teams het tegen elkaar opnemen maar zich ook in dezelfde ruimte bevinden zorgt voor extra dynamiek, zeker wanneer jullie naar het scoreboard kijken en beseffen dat het ander team net terug gescoord heeft…

Na ongeveer 90 minuten wint het team met de meeste punten uiteindelijk deze uitdaging. Teamwork is hier key! 

Ga de uitdaging aan en leer jouw team elkaar beter kennen in onverwachte situaties.

Zo kan iedereen even de stress van het alledaagse vergeten!

 

Dit alles gebeurt onder professionele begeleiding van onze medewerkers.

CITYPOLIS  speelt zich af in een aangename ruimte die is ingericht om grote groepen  te kunnen ontvangen: airco, verwarming, aangepaste verlichting, etc. Er werd zelfs gedacht aan zitplaatsen voor mocht je even willen uitblazen tijdens de activiteit.

 

Achteraf nog wat blijven napraten? Jullie kunnen gerust in onze lounge genieten van een drankje, een hapje of zelfs een waar diner en dit met een uniek uitzicht over de stad!

Start met plannen

Big Moose - Frankrijklei 119 bus 6 - 2000 Antwerpen - BE 0506 803 224 - booking@yourteamevent.be - Tel 03/3695888